Multiin menneet osa 2.

Ainakin itävyys on näissä siemenissä hyvä. Joka purkista nousee jotain, jopa kaksi kelloköynnöstä nostelee jo päätään. Loput niistä (kelloköynnöksistä) ovat vielä pesuhuoneen lattialla, kovin nopeasti niiden ei mullan alta ole tarkoituskaan nousta. Enemmän melkein ihmettelen noita kahta lajikkeensa hätähousua.

Aiemmasta Multiin menneet (klik) postauksessa tämän projektin aloituksesta tarinaa.

Elämänlanka on jo vauhdissaan. Myöskin vauhdissaan oli tämä puutarhuri, kun nippaisi liian innokkaasti siemenkotaa irti ja rikkoi lehtien päät. Tuskin tuo lanka siitä kovin pahastuu. Muiden kanssa olen malttanut olla varovaisempi.


Allaolevasta vaahtera-auliosta on ainakin materiaalia mitä yrittää kasvattaa! 18 alkua näyttää nousevan, toivotaan niille yhtä hyvää jatkoa. Kun enteilin, että en kovin hienoja yksilöitä välttämättä saa aikaan niin onpahan ainakin  mitä lykätä samaan ruukkuun näyttävyyden lisäämiseksi.

Kuten huomaatte, tarhurin tarvitsisi löytää kunnon tussi, jottei käy niinkuin kuvasta myöskin näkyy...

Kuvia ottaessa totesin, että ei nämä esikasvatuskuvat ainakaan mitään visuaalisesti kauniita ole, vaikka mistä kulmasta ja miten yrittäisi :D Ehkä jollakin makroputkella onnistuisi paremmin. Facebookin puutarhapalstalla joku kyselikin, että miten saada esikasvatukset sisustuksellisen kauniisti esille ikkunalle. Mielenkiinnolla seurasin, mutta kellään ei ollut antaa mitään järkevää ideaa. Useita muovilaatikkoehdotuksia tuli kyllä, kun ihan kaikki eivät innostuksissaan aloittajan sanomaa olleet ymmärtäneet alkuunkaan... :)

Tällä hetkellä omani ovat bambutarjoilulautasten päällä, mutta märkä turvepotti itsessään ei ole mikään kaunis näky. Alunperin nämä olivat tulossa keittiön ikkunalla, pitkälle pöytätasolle, mutta en millään viitsisi ottaa kasvivaloa loimottamaan siihen oleskelutilaan. Tällä hetkellä nämä mahtuvat vielä eteläpuolen makuuhuoneen ikkunalle, jossa kasvivalokaan ei niin häiritse. Katsotaan mitä näiden kanssa kehittelen...Kommentit

  1. Joo, ei taimiruukkuja voi saada sisustuksellisen kauniisti esille. Tai jos saa, niin ei niitä sitten kovin montaa voi olla :D Mutta ovat nuo turvepotit mielestäni kuitenkin siistimmän näköisiä kuin monta vuotta käytetyt maitorahka- ja jogurttipurkit ja kaikki pienet muoviruukut, mitä tulee esim. jouluhyasinttien mukana. Minä en ole turvepotteja innostunut käyttämään, joten voit kuvitella, miltä meillä kohta näyttää... :D Aurinkoista laskiaissunnuntaita!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit