Tuhoon tuomittu jo alkujaan?

Ajattelin käydä taistoon, jossa mulle saattaa käydä huonosti... Ikiaikainen sukulaisnaisen perustaman kivipenkki saa nyt kyytiä. Tarkoituksena on poistaa tuo kiviä ympäröivä sekalainen seurakunta ja laittaa alue nurmikolle. Vahvoja vuorenkilven juuria, ruusua, vuohenputkea ja jotakin vähän vadelman näköistä mitälie (rikka)pensasta. Sekä yksittäisiä vanhoja perennoja, joille ei kuitenkaan tunnu löytyvän paikkaa näiden tilusten tulevassa puutarhassa, vaikka alunperin ajattelin niitä säilyttää.


Ainoa mikä tuonne sai jäädä on kiven päällä kasvava valkoinen patjarikko. Säästin vielä myös harvan mustaherukkapensaan, mutta taitaa se lähtöpassit saada sekin... Voisin juurruuttaa oksia ja laittaa sen johonkin paremmalle paikalle. 

Tarkoituksena on tukahduttaa kivien onkaloista puskevat rikat sanomalehdillä ja uudella multakerroksella, johon istutan sammalleimua tms. Katsotaan mitä tästä tulee... Huomenna tiedossa lapiohommia, kun alan kaivamaan etualan juuristoa ylös. Hikeä pukkaa jo ajatuskin. Totesin kuitenkin, että ihan joka hommaa ei viitsi jättää syksyn kaivinkonemiehelle, hälle riittää ihan tarpeeksi muutakin "järjesteltävää". Kallis kukkapenkin hävitys jos helpoimman kautta menisi... ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit