Millä rahalla sisustat? Vol2.

Yksi blogin suosituimmista teksteistä on "Millä rahalla sisustat? (klik) Ajattelin erään kirppiskierroksen jälkeen tehdä jatkoa tälle. Vaikken mikään malliesimerkin maailmanparantaja ole elintapojeni suhteen, niin pidän siitä ajatuksesta, että vanhaa kierrätetään, eikä kaikkea hamstrata kaupasta uutena. Me ollaan menossa Ikeaan huhtikuun puolivälissä ja sitä varten olen jo riisunut paljon vanhaa ja "jo niin nähtyä" sisustustavaraa alas ja vienyt ne kaappiin jemmaan. Muutaman kuukauden päästä ne näkee taas ihan uudessa valossa ja laittaa mielellään takaisin esille.

 Tässä on hyvin aikaa makustella tyhjempiä tiloja ja ehdin kierrellä kirppiksiä sillä silmällä, että löytäisinkö sieltä mielenkiintoista tavaraa. Ne mitä ei käytettynä löydy, voitanee sitten harkita tarttuvan Ikeasta mukaan.

Aarikan kynttilänjalka, 5,50€. Edellisellä omistajalla on meinannut käydä vahinko ja huonossa lykyssä olisi palanut koko jalka ja talo. Onneksi ei ole kytenyt tuon pidemmälle.


Tämä kuppi oli oikeastaan vahinko-ostos, mutta löysi paikkansa. Kirpputorilla, mistä tämän löysin, oli ihan JÄRKYTTÄVÄN kylmä ja vähän puolivillaisesti viluissani kuljin. Kun mitään ei tuntunut löytyvän niin nappasin tämän mukaani, enkä sitten kehdannut sitä enää palauttaakaan paikoilleen. Muistaakseni hintaa tällä oli 2€.

Tämä taulu taas oli kylmän kirppiksen "the Löytö". Tuijottelin tätä monet kerrat kulkiessani keskikäytävän läpi, johon tämä näkyi suoraan. Lopulta se päätyi mukaan. En tiedä miksi, mutta jokin tässä oli. Vaikka olenkin eläinrakas, niin en ole koskaan harrastanut sisustuksessa tms. koirien ja hevosten kuvia. Toisin, kuin nuoruudessani sukulaiset tuntuivat lahjoista päätellen kuvittelevan... Sitä hevoslakanoiden ja eläinkorvakorujen määrää! Puhumattakaan siitä, että mulla ei vielä tänä päivänäkään ole korvareikiä, niinkuin ei ollut silloinkaan.

Koirataululle on tarkoitus hankkia nätimmät kehykset tuon lasihirvityksen tilalle. Tällä hetkellä taulu majailee wc:n pöydällä.

Keittiöön pari pientä perusjuttuja. Hinnat parin euron luokkaa.


Tämän kynttilärenkaan olen ostanut uutena kaupasta, hintaa sillä oli 12€. Siinä roikkuvat eukalyptyksen oksat tarttuivat mukaan kirppikseltä 5 eurolla. 

Muksun huoneen retrovalaisimen ostin käytettynä 18 eurolla. 

Kallein tämän vuoden ostos on Jyskin Gammelgab-vitriini, 250€. Yritin kirppiksiä seurata vaan kun sieltä ole sopivaa löytynyt / saanut niin päädyin tähän. Alkuun en ihan ollut varma sen istuvuudesta, mutta kyllä tuohon on silmä jo tottunut. Ostaessa en tiennyt, että kaapin sisällä on valo. Yleensä se ei ole päällä, koska en oikein osaa sanoa mitä mieltä siitä olen... Syksyn pimeinä aikoina se varmaan on ihan kiva.


Kaapin päällä oleva pönttö on tulossa kesällä ulos, mutta nakkasin sen väliaikaisesti vitriinin päälle väriä tuomaan. Jotenkin kauniimminkin sen voisi esille laittaa... :D Euron verran taisin tästä maksaa.

Tämän kodin siistien sisustuskuvien taustalla oleva totuus: märkä koira makaa kuorsaten keskellä eteisen karvamattoa. Unohtamatta toki joka kodin kaunistusta, vauvakeinua! Tai isoa pahvilaatikkoa sisällään pahvilaatikoita. Tämä tosin on jo pannuhuoneen pesässä, mutta aina ne aikansa lojuvat jaloissa, ennenkuin joku ne muistaa napata mukaansa.

 Taustalla näkyvä seinä on ollut ongelma jo pitkän aikaa. Sama mitä siihen laitan niin en oikein ole tyytyväinen. Muksu repi riisipaperivalaisimen alaosan ja tyylikkäästi tasasin sen saksilla lyhyemmäksi. Katsotaan saisinko viimeistään Ikean reissulta ideaa tuolle seinälle... 

Kommentit

  1. Hieno oranssi valaisin, sopii täydellisesti lastenhuoneeseen. Kirppisten kiertelyssä tarvitaan tarkkaa silmää ja hyvää vaistoa. Itselläni ei ole oikein kumpaakaan, joten teen kirpputoreille vain hyvin tarkkaan suunniteltuja täsmäiskuja - ostan sieltä pajukoreja puutarhatavaroille tai kukille, jos vaan sopiva kohde sattuu silmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä niitä huteja tulee itsellekin väliin... Ei ole ihan helppo juttu yhdistää uutta taloa ja kirppikseltä löydettyä tavaraa, helposti tulee vaan homssuisen näköisiä paikkoja.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit