Kevään kaipuu

 Piparminttu Multaa ja mukuloita-blogista meinasi, jotta täältäkin lähdettäisiin Kevään kaipuu-haasteeseen mukaan. Haasteen on alunperin luonut Tiiu Puutarhahetki-blogista. En erikseen haasta ketään, vastatkoon kukin, joka haluaa osallistua.

Mulla ei hirveästi ole sellaisia fiiliskuvia keväästä, kun tuo piha on niin vaiheessa. Mutta joitakin yleisräpsyjä kuitenkin tuntui löytyvän.

Viime vuonna kevät tosiaan päsähti silmille yllättäen, kuten alla olevasta kahdesta kuvasta näkyy.

26.4.2018
15.5.2018
15.5.2018
Vertailun vuoksi alla kuva keväältä 2017, toukokuun alusta.  Eroa ylläoleviin kuviin on vain 11 päivää, mutta järvi on lähes kauttaaltaan vielä jäässä.
4.5.2017
Tässä yksi syy, miksen ihan aina iloitse märästä ja hitaasti etenevästä keväästä! Viime vuoden äkkikuivuminen passaisi siis vallan mainiosti... :)

Noutaja lorkkii itsensä likomäräksi joka lammikossa ja sitten ihmettelee. "Miksi ovet ei aukene meille..."

Esikasvatuksista pari satunnaista: ensimmäisen kuvan tuotos kasvaa äidin vuosia vanhassa daaliapöntössä. Ilolla hoivailin tuota alkua, kunnes se paljastui rikkaruohoksi, great :D


Kelloköynnökset ensimmäisellä ulkoilulla. Tuohon eteläpuolen terassille sitten ne poltin, kun en älynnyt, että se aurinko tosiaan porottaa ja miten vähän nuo taimet sitä alkuun kestääkään. Tänä vuonna uusi yritys!Innolla kevättä odottaen, vaikka nämä ei ehkä niin perinteisiä kevään hehkutus kuvia olleetkaan. Alkuviikon olin Vantaalla työkoulutuksessa, sieltä sai taas uutta intoa kevään puutarhakautta varten!

Kommentit

 1. Rapainen noutaja on onnellinen koira :D Sen on varmaan tosi vaikeeta ymmärtää kotiväen huokailuja asian johdosta. Kevät tulee hiljalleen, ja taas saadaan harjoitella uusia kujeita/erehdyksiä. Nauroin tuolle daalia-olikin-rikkaruoho jutulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se tosiaan noihin noutajiin tuntuu pätevän, ei beauceron tuohon malliin ryönää ojissa alkuunkaan!

   Poista
 2. Ihania nuo kuraiset koirat jotka sisälle yrittävät pyrkiä:) Nyt näyttää mittari plussaa ties kuinka paljon, mutta saas nähdä miten kevät tästä etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä ei täällä tiedä vaikka löisi yhtäkkiä kunnon pakkaset takaisin.

   Poista
 3. Voi koirulia, hänella on selvästi ollut kevättä rinnassa, kirjaimellisesti.. Hih, olen minäkin hyysännyt rikkaruohoja, joita olen kuvitellut joksikin muuksi. Kiva kun vastasit haasteeseen!

  VastaaPoista
 4. Ihania kevätkuvia! Koirat näyttävät nauttivan keväästä täysin rinnoin. Kiva, että lähdit haasteeseen mukaan. Lisään postauksesi linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Aurinkoista maaliskuuta!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit