2018 suosituimmat

Viime vuoden (sekä samalla koko blogin historian) suosituimmista postauksista kolmen kärki näyttää tältä:


Tästä voinee päätellä, että puutarhalöpinöillä ei ole suuren suurta jalansijaa isossa mittakaavassa, vaan sisustusjutut vievät potin. Onneksi tätä blogia ei ole perustettu lukijahaaviksi eikä tätä ei ole tarkoitus kasvattaa isoihin ympyröihin mukaan, joten voin huoletta edelleen löpistä tulevaisuuden pihasuunitelmista sun muusta :) 

Ja mukavinta tässä blogissa on se päiväkirjamaisuus. Monet asiat olisivat päässeet jo unohtumaan, mikäli en olisi niitä täältä päässyt uudelleen muistelemaan. Parin viikon päästä blogi viettääkin 1-vuotispäiväänsä, niin se aika juoksee... 



Kommentit

  1. Haa, täällähän löytyi samanhenkinen bloggaaja kuin itsekin olen. Minullakin blogin ajatus on kirjoittaa ylös kaikkea tapahtunutta, ajatus lähti siitä kun selasin valtavaa kuvamäärää tietokoneella ja mietin että olisi kiva pukea tarinoiksi näitä reissuja ja puutarhajuttuja ja muita yksittäisten kuvien sijaan. Ja siitä se sitten lähti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa lukijaksi! Mulla oli samat ajatukset ja lisänä vielä kirjata ylös niitä kymmeniä ajatuksia ja suunnitelmia tämän uuden pihan varalle. Hyvin ajaa blogi asiansa näissä asioissa!

      Poista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit