Jotakin valmista

Ai vitsit miten helppoa ja nopeaa tuo spraylla maalaaminen olikaan! En pidä pitkäaikaisista, monivaiheisista ja turhan tarkkaa työtä vaativista näpräämisistä ja tässä sitä ei kyllä tullut. Kiikutin tason navetan katokseen, vähän pyyhin kädellä pintoja ja suhuutin menemään. 15min ja valmista, voila! Spray-purkki riitti juuri ja juuri -jos olisin saanut valita, olisin pari kohtaa suhuuttanut vielä lisää, mutta onneksi ne eivät pahasti pistä silmään, pieniä haaleita viiruja vain. Ei varmasti jää viimeiseksi "spreijausprojektiksi" tämä kukkataso. 

  Aarteita-postauksessa näkyy, miltä taso alunperin näytti.



Inspiraarion mopo-postauksen kuusenkerkkäsiirappi kokeilu tuli valmiiksi. Jostain syystä valkoisesta sokerista tehty purnukka ei onnistunut alkuunkaan... Parin ensimmäisen päivän aikana kuusenkerkät muuttivat väriään harmahtavaksi, kun taas fariinisokeri-kupissa ne pysyivät tuoreina kirkkaavihreän värisinä. Valkoinen sokeri ei sulanut kunnolla, vaan oli hyytelömäistä mössöä koko ajan. Fariinisokeri taas selvästi meni nestemäiseen muotoon.

Isoa siirappimäärää ei tullut, mutta sopiva testierä. Voimakas havunmaku tosiaan on, niinkuin ohjeessakin sanottiin. Nyt, kun tuota oppisi vielä käyttämään esim. teessä tai puurossa, niin ehkä ensi vuonna siirrytään isompaan tuotantomäärään :)

Kommentit

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit