Kännykkäkuvien kokeilu

Testimielessä laitan pari kännykkäkuvaa esille. Järkkärin kanssa kuvaaminen on oma projektinsa, puhumattakaan kuvien muokkauksesta jälkikäteen. Siitä syystä monet päivitykset jää tekemättä, kun kuvasatoa ei saa otettua. 

Tässä ollaan pari viikkoa sitten järvellä, kelit makeimmillaan, vaikka on jo aika myöhä, klo 18.30 on kuva otettu. Mies kävi toisen koiran kanssa hiihtämässä pidemmän lenkin ja minä lähdin perheen seniori - ja junioriosaston (mummukoira ja muksu) kanssa potkukelkalla heitä vastaan. Älytöntä, ettei tuollaisellakaan säällä järvellä näkynyt juuri ketään. Yksi pilkkimies ja eläkeläispariskunta. 

Harmi, kun tuli napattua tämä vaakakuvana, näyttää kännykän pystykuvat asettuvan tänne blogiin paremmin. *Muokkaus jälkikäteen: Paitsi, että näyttää siltä, että tietokoneella katsottuna vaakakuva on soppelin kokoinen ja pystykuva taas liian iso... Kännykällä katsottuna juuri toisinpäin.

Tänä aamuna taivas näytti jo ihan kesältä. Tummat matalat pilvet enteili sadetta, mutta se kuitenkin jäi tulematta.

Kommentit

  1. Hyviltä kännykkäkuvatkin näyttävät. Blogissani on itseasiassa lähes kaikki kuvat kännykällä otettuja, koska se vain on niin helppoa. Kännykkä kulkee yleensä aina taskussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nopeuttaa kyllä paljon julkaisemista, kun ei tarvitse aina erikseen siirtää kuvia.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit