Vapaapäivä kohdillaan

Alkaa olla kelit kohdillaan, kun kevättä kohti mennään! Tulevina viikkoina mulla on töitäkin vain noin kolmena päivänä viikossa, sekä pääsiäisen yhteydessä pari lomapäivää, joten saan olla kohtuu paljon kotona ottamassa iloa irti näistä keleistä. Tänään laukattiin aamulla 9 aikaan ulos, että ehdittiin käydä potkurilla kestohangilla. Eilen sataneen lumen takia kestohanki ei ollut paras mahdollinen, mutta se kantoi koirat ja potkurin (vaikkei ollut hankijalaksiakaan), joten se riitti. Kävellen pelloille ja järvelle ei kuitenkaan olisi ollut asiaa.

Yksi surkuttelun aihe on tämä meidän lähimetsä. Ihana sammal- ja saniaispohjainen lenkkimetsä on nyt tällä mallilla. Nyt meidän järvimaisena toki laajeni entisestään, mutta jos olisin saanut valita, niin mieluummin olisin pitänyt paikan ennallaan. Lenkkiseura ja taustalla meidän tilukset.


Kommentit

  1. Kuulostaa täydelliseltä vapaapäivältä ja koirillakin näytti olleen mukavaa. Nyt oli muuten uusi sana minullekin: kestohanki. Meilläpäin sanotaan hankiaisiksi. Rakkaalla lapsella on monta nimeä... :) Meillä ei enää hanki kanna, kun on ollut pitkään yötkin plussalla ja välillä sataa vettä. Vielä upottaa silti hyvinkin polvea myöten. Iloista loppuviikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, erikoista ettet ole ennen kuullut kestohanki sanaa! :) Täällä hankiaiset-sanaa kuulee tosi harvoin, jotkut muualta tulleet sitä käyttävät. Viikonjatkot sinnekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit