Välineurheilua

Nyt poiketaan vähän sisustuskuvista muuhun aihepiiriin. Joululahjaksi meille kotiutui vallan mainio kampe, jolle varmasti on käyttöä tulevaisuudessa vielä monen vuoden ajan! Tätä suunniteltiin jo viime talvena, mutta käytettyjen markkinat eivät olleet otollisimmillaan silloin -näillä kun on melkoisesti hintaa uutena.
 Kunnon ahkio lapsen kuljettamiseen! Myös tavaraa mahtuu hyvin kyytiin, eli makkaranpaisto vermeet kulkevat samassa kelkassa -kunhan vain on riski vetäjä ;) Itse en vielä kokeillut ahkiota vetää, parannellaan tämä toisen kierroksen flunssa ensin. Käytiin kuitenkin eilen koko porukalla  hiihtämässä testilenkki järvellä. Siellä on nyt sopivasti lunta -vielä pystyy menemään missä vain, vaikka monot vähän kahlaavatkin. Mutta ei tässä ennenkään olla ranttuja oltu pohjan suhteen.

Yläkuvassa paistaa Jutin perimmäinen olemus läpi, hah. Nyt naurattaa, ihan aina ei niinkään. Unohtakaa kaikki ne hienot poseeraukset ja tällätyt kuvat, ylläoleva kertoo todellisen ajatuksenjuoksun tuon jalon eläimen päässä.

Hyvin maistui muksulle ahkion kyyti ja makuuasentoon laittaessa en ehtinyt luukkuja sulkea, kun uni sieppasi pienen jo mukaansa. "Kansi" kiinni ja matka sai jatkua!
 

Kommentit

  1. Meno näyttää hauskalta :) Selvästikin hyvä joululahja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä! Olin jo tälle talvea vähän unohtanut koko ahkion niin tuli mukavana yllätyksenä.

      Poista
  2. Nyt on kätevä ahkio. Toivotaan että flunssasi menee nopeasti ohi, parempi vain ottaa rauhallisesti siihen asti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tämä montaa päivää enää kestä, kop kop...

      Poista
  3. Tuo on kyllä huippu peli :) Minä olen joskus tällaista vuokrannut laskettelukeskuksessa pohjoisessa, kun hiihtämään lähti ja neiti oli pieni. Hyviä hiihtoretkiä teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mukavan oloinen lapsellekin, ei varmasti palele, vaikka vähän tuulisikin. Samoin tuo vitriinin vihreä väri on hyvä, ei keväthanget häikäise silmiin.

      Poista
  4. Onpa hei mahtava vehje. Omassa perheessä ei ole enää ihan pientä porukkaa, mutta mikä ikävintä...ei ole luntakaan. Tuo olisi vallan ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei lunta?! Ohhoh, vai semmoinenkin paikka vielä löytyy kotomaasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit