Hyvää joulua!

Kuusi haettiin viime sunnuntaina, aivan kuten uhosinkin. Maanantaina se pääsi sisälle, mutta koristeet sai ylleen vasta tiistaina. Lapsi näyttää lukeutuvan samanlaiseen järkevään porukkaan talouden eläinten kanssa. Välillä käydään varovasti alimmaisia koristeita ottamassa alas, mutta suurimman osan ajasta kuusi saa olla omassa rauhassaan. 

 Kuusta koristellessa totesin, että koristeet olisi aika päivittää. Käytössä on ollut jotain mitä lie vanhaa varastoa repaleisia nauhoja sekä viallisia palloja. Surutta jätin isoimman osan entisistä koristeista pois ja kaivelin kätköistä pieniä, vähän luonnollisemman näköisiä somisteita kuuseen. Joulun alennusmyynneistä jos löytyisi jotain uutta ja vähemmän silmää häiritsevää koristetta tuleville vuosille.

Kuusi on kuitenkin aina kuusi, pääasia, että se olohuoneen nurkassa kököttää :)

Valokuvista huomaa, että kameran käytössä minulla olisi rutkasti parannettavaa. Tarkennuksen kanssa on välillä ongelmia ja useamman kuvan jälkeen saan sen kohdalleen, mutta näin tietokoneella sitten huomaa, että f-luku olisi saanut olla isompi. Eli: kuvasta olisi vielä isompi alue saanut näkyä terävänä, esim. koko oksa, josta koriste roikkuu. Mutta nämä on näitä amatöörin hienosäätöjä, joihin ei oikein auta muu, kuin kuvaaminen, kuvaaminen ja kuvaaminen...

Olinkin jo yhteydessä paikallisen valokuvauskerhon henkilöön ja sovimme, että liityn ensi vuonna heidän jäsenekseen. Josko heidän kerhoilloistaan tarttuisi mukaan inspiraatiota kuvaamiseen sekä läjäpäin uutta tietoa ja taitoa. Sekä ennen kaikkea palautetta kuvista.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, 
rauhallista joulua joka kotiin!



Kommentit

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit