Inspiraation mopo

Se on ajellut viime viikkoina ihan muissa kuvioissa, kuin blogissa. Tai oikeastaan koko moposta on tainnut olla bensa loppunut. Sisustuksen suuntaan olen jonkin verran intoillut, lähinnä kynttilä- ja muita syksyn valojuttuja värkäten. Nyt odottelen, että illat vielä pimenisivät kunnolla. 

Tuntuu hullulta odottaa pimeää aikaa, mutta tänä vuonna kerrankin on tuntunut siltä, että 
kesä oli kiva, mutta syksy saa jo tulla. 

Äitiyslomani ei olisi parempaan saumaan voinut sattua. Toukokuussa oli jo älyttömän lämmintä ja sama meno jatkui heinäkuussakin. Työkuvioiden loistaessa poissaolollaan kesäkeleistä ehti nauttia ihan eri tavalla, kuin aikaisempina vuosina. Ensimmäisen kerran rehellisesti tuntuu siltä, että onneksi Suomessa on neljä eri vuodenaikaa! 

Syksyn puinnit avaavat ehkä jopa vuoden parhaat lenkkeilymaastot käyttöön.
Nuoriso-osaston bilettäessä keskittyy mummukoira taustalla tyynen rauhalliseen myyräjahtiin. Uskomaton taito lenkkeillä ilman, että häiriintyy hetkeksikään omista ympyröistään muun maailman (seuralaistensa) hälinään.
Lyhyt nopea tiivistelmä pihahommista, niitähän tämän blogin piti alunperin käsitellä:
 Pihojen teko jää ensi syksylle -lyhyestä virsi kaunis. Ei harmita, ei niitä olisi tähän syssyyn kannattanut alkaa kiirehtiä. Motivaatio lopulliseen suunnitteluun on myös hukassa. Autotalli on vielä kesken ja rahaakin on hyvä sauma säästää talven aikana. 

Onhan tuota ruohoa riittänyt leikattavaksi vanha pihan puolella. Rikkaruohoja en ole kitkenyt yhtään ja se näkyy kyllä... Marjapensaat tuottivat valtavasti satoa ja oman metsän mustikoita löytyy yli oman tarpeen. Joten ei tämä ihan siltä tunnu, että asutaan keskeneräisellä rakennnustyömaatontilla :)
Salamavalokuvaus part 2. Tämä oli paras kuva minkä sain, pahimman kuuron mentyä jo ohi. Voimakas ukonilma, mutta meni vain pirulainen nousemaan väärästä suunnasta - etupihan puolen maasto nousee ja siellä on korkeaa metsää, joten sinne puolle kameran kanssa ei auta mennä heilumaan. Parempi kuitenkin, kuin edellinen (ensimmäinen) kuvauskerta, joten ensi kerralla olen jo aika pro...? Hih.

Kommentit

  1. Ihanat koirakuvat! Apua, ei saa vielä mainita S-sanaa :) Itse asiassa nyt on ollut oikein mukavia noin 20 asteen kelejä, joka minusta tuntuvat juuri sopivilta kesäpäivilta. Piharemonttiin löytyy varmasti aikaa tulevaisuudessa :) Omakotitalossa tekemistä on aina niin paljon, että jotenkin täytyy priorisoida.

    VastaaPoista
  2. Haha,vai ollaan siellä vielä täydessä kesässä :D Täällä nuo pellot puitiin jo elokuun ensimmäisellä viikolla niin heti silloin alkoi tuntua syksyltä. Samoin keltaiset lehdet tippuivat pitkin pihaa (kuivuutta). Voi iloita historiallisen lämpimästä syksystä,kun aloittaa sen näin ajoissa ;)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit