Kaikkea pientä kivaa

Viime viikolla oli yksi kovin inspiroiva päivä siinä mielessä, että sain kaikkia pieniä juttuja tehtyä, mitkä ovat vain odotelleet sopivaa hetkeä. Sen kummemmin en näitä ollut ajatellut tehdä juuri silloin, mutta niin se vimma vain yhtäkkiä iskee.

Kaapin kätköissä olleista puuhelmistä osa pääsi esille. Loput jäävät odottamaan sitä kuuluisaa inspiraatiota. Montakin kohdetta on välkkynyt mielessä, mutta odotellaan sopivaa hetkeä.

Muksua nukuttaessa poimin peltotien varrelta parit kukkakimput mukaani. Tämä tosin oli ainoa kuva minkä ehdin napata, ennenkuin kamerasta loppui akku.

Tämä lauta on odottanut monta kuukautta kodinhoitohuoneen nurkassa. Pieniä nauloja löytyi kaapista, vasaraa taas ei. Oma huikean hieno työkalupakkini oli vanhassa mökissä ja miehen työkalut autotallissa. Kun tekemisen vimma iskee niin sitten ei tuhlata aikaa ylimääräisyyksiin, kuten tavaroiden noutamiseen matkan takaa - siispä naputtelin naulat kiinni ruuvimeisselin "väärällä" päällä. Kätevä emäntä.

 Laitoin myös uudet kuvat tilaukseen, jotta saadaan tuoreempaa materiaalia pyykkipoikiin roikkumaan. Tämä on tulossa makuuhuoneen seinälle, mutta piti tänne blogiin sitä jo kuvailla. Pätevämpää asennusmiestä odotellessa se rötköttää keittiön tasolla sen aikaa.

Osittain siksikään en jaksanut lähteä vasaroita hakemaan, kun olin hetkeä aikaisemmin jo käynyt vanhan mökin puolelta ruuvaamassa yhden verhotangon irti, joka kiinnitetään tuulikaapin pariovien ylle. Siitä kuvia ehkä myöhemmin, mikäli näyttää yhtä hyvältä, kuin visio mielessäni... ;)

Pari päivää aikaisemmin suhaisin kaapista löytyvällä vaaleansinisellä kalkkimaalilla vanhan tumman ruskean rottinkikorin vähän paremmin pojan huoneeseen sopivaksi. Sopivan rosoisen näköinen, helppoa, nopeaa eikä liian pikkutarkkaa, vóila!

Kaikkea tälläistä pientä tällä kertaa. Minulla nämä värkkäämiset kulkee puhtaasti kausittain. Nyt yhden viikon aikana höösäsin vaikka mitä valmiiksi, sitten saattaa taas olla, ettei moneen kuukauteen tapahdu mitään. Tai ainakaan tule valmista, erinäisiä projekteja ja suunnitelmia olen kyllä hyvä aloittamaan...

Suoraan sanottuna vähän huvitti lisätä tuo DIY-sana tunnisteisiin. Jotenkin koen olevani kömpelö käsistäni, enkä todellakaan sellainen, miksi nämä DIY-sanaa käyttävät ihmiset usein mielletään. Lahjakkaiksi käsityöihmisiksi, joiden taiteellisuutta ja kekseliäisyyttä ei auta, kuin kadehtia. Mutta onhan nämä omatkin pienet värkkäämiset sitä ihtiään kuitenkin, DIY:tä... :)

Kommentit

  1. Moikka! Tykkään selailla blogeja, joissa on kauniisti visualisoituja kuvia ja sinulla ehdottomati on. jään seurailemaan elämäänne blogisi pariin. Ihana tuo yksinkertainen valokuvataulu. Tykkään paljon simppeleistä jutuista.

    Palaillaan,

    Maalaisblogin Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mielenkiinnolla jään odottamaan uusia juttuja teidänkin blogiin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit