DIY kaukana Strömsöstä

Jotta tämä mun DIY-hehkutus saisi välillä myös hyvinkin arkisia piirteitä niin tässä eilinen yritelmäni... :D

Keltainen spraypurkki kainaloon ja suurena suunnitelmana tehdä pieniä, kivoja ja värikkäitä yksityiskohtia vanhoista tavaroista. Mm.vanha kattila. Musta väri kuultaa läpi, ihan sama miten suhuutin. Lisäksi spray valuu vähintäänkin mielenkiintoisesti sieltä sun täältä. 
Ajattelin, että vika on materiaalissa ja nappasin vanhan kuluneen puulyhdyn kokeiluun. Tästä olisi pitänyt hioa vanha maalipinta ensin pois, mutta en jaksanut alkaa moiseen, kunhan kokeilin, että miten keltainen spray käyttäytyy tätä pintaa vasten. Ja valuu samalla tavalla, kuin kattilan pinnastakin!
Parempi puolisko sisällä nauroi, että sprayta pitäisi laittaa varovasti ihan ohut huntu ja kuivumisen jälkeen uusi ohut kerros ja taas uusi ja taas... Juu ei, siinä menee se minun DIY:n raja, liian työlästä ja tarkkaa. Edellisen postauksen kukkatso onnistui mattamustalla niin hyvin pelkästään huolettomasti suhuuttamalla, että ehkä jätän nämä värilliset spreijaukset sitten muille...

Loppuun kuva meidän tuulikaapin tunnelmanluojasta. Jossain aikaisemmassa postauksessa tästä taisin mainitakin, että suunnittelen lasipariovien ylle verhotankoa. Onnistunut juttu, verho tuo eteiseen näköä ja kodikkuutta enemmän mitä millään taululla tms. olisi saanut aikaan.

Kommentit

Suositut tekstit