Aamun rentoilut

Meillä takaterassi pääsee oikeuksiinsa aina aamuisin. Järven takaa nouseva aurinko valaisee melkein koko talon isojen olohuoneen ikkunoiden ansiosta. Meidän makuuhuone on myös tähän suuntaan. Kieltämättä se ei aina ole mieluista, että herää 05.00 täydelliseen kirkastumiseen...  Pimennysverhoa en kuitenkaan ole halunnut hankkia - muutenkin aamu-unisena ihmisenä en pääsisi ylös aikanaan jos huone pysyisi täysin pimeänä. Mutta siihen valaistumiseen on jo tottunut, enemmän siinä on hyviä puolia mitä huonoja. Enkä kyllä vaihtaisi mitään pois, en taloa, makuuhuonetta enkä sijaintia :)
Väreilevästä näkymästä tietää, että on hellepäivä tulossa.

Iki-ihana jo vuosikausia palvellut riippumatto pääsi arvoiselleen paikalle. Värit on haalistuneet ja ikäviä pieniä homeläikkiä on päässyt kankaaseen tulemaan, niitä ei tunnu mikään pesu irroittavan.  Jokin hiiren pirulainen on talvisäilytyksessä vähän reikääkin siihen syönyt. Ostin tuon aikanaan jostakin vähän paremmasta riippumattokaupasta netistä - kahden hengen leveä matto, maksoi muistaakseni n.60 euroa ja on ollut kyllä hintansa arvoinen! 

Vaivihkaa olen miettinyt, voisiko mattoa koittaa maalata kalkkimaalilla... Hullun kuuloinen ajatus, mutta kalkkimaalihan kestää huonekalujen verhoiluissakin, esim. nojatuolien istuinosissa. Mikäli joku moista on kokeillut riippumaton kaltaiseen kohteeseen niin kerro toki!

Riipputuoli taas on meiltä töistä löytyneitä aarteita.
Itse lähdin hakemaan aamukahveja sisältä, mutta toiset jäi vielä lekottelemaan aurinkoon. Huomatkaa noutajan uusi, kevyempi kesälook :)

Kommentit

Suositut tekstit