Syysmyrsky -eikun...

Voi kevätsäät sentään... Kaksi edellistä päivää on ollut kylmää, hädin tuskin viittä lämpöastetta. Tänään luontoäiti pisti vielä vähän paremmaksi ja aamulla saatiin herätä repivään puuskatuuleen ja kaatosateeseen. Ikkunoista ei näe kunnolla ulos, kun tuuli paiskoo vettä valumaan ruutuja pitkin. Katetut terassit lainehtivat vettä myöskin -huuhtoo se onneksi samalla alkukevään pölyt ja murat mukanaan.

Envi viikolle povataan lämpöä, eletään sen toivossa!

Nämä kuvat on viime vuodelta tältä samaiselta päivämäärältä. Vaikka tuntuu, että tänä vuonna kevät on myöhässä niin kuvista kuitenkin paljastuu, että viime vuonna lunta on ollut enemmän ja järvikin on ollut selkeän jääpinnan peitossa vieläkin. Nyt järvestä on sulana jo yli puolet - tämä meidän rannan laita sulaa yleensä viimeisenä. Nytkin siinä on tumma jääpeite, joka tosin sateen seurauksena uppoaa koko ajan syvemmälle ja syvemmälle. 
4.5.2017

4.5.2017

Facebook myös kertoi, että viime vuonna naapuripaikkakunnalla on vielä käyty potkukelkkalenkillä tänä päivänä -jotta ehkä se kevät ei ihan niin myöhässä olekaan... :) 

Kommentit

  1. Kyllä oli melkoinen keli tosiaan. Vettä tuli kaatamalla ja ikkunoista ei meinannut tosiaankaan nähdä läpi. Piti käydä vääntämässä kasvihuoneessakin lämmitystä suuremmalla. Toivotaan nyt niitä lämpimiä kelejä :)

    VastaaPoista
  2. Onneksi täällä vältyttiin myrskyltä, tai ainakaan en sellaista huomannut. Vettä kyllä satoi, muttei mitenkään poikkeuksellisesti. Nyt viikonloppu näyttää oikein hyvältä ja aurinkoiselta. Toivottavasti myös siellä.

    VastaaPoista
  3. Hienot kuvat, upea tuo taivas ja ihana lenkkikaveri♥ Täällä kevät on edennyt ihan hurjaa vauhtia, muutamassa päivässä suorastaan humahtanut luonto ja pihat vihreiksi:) Kaunista kevättä!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit