Keväisiä kuulumisia

Kameran muistikortti teki mulle tepposet toistamiseen. Tällä kertaa meni kuvia, jotka jo vähän harmittavat, mm.kaikki tulvakuvat, joita kävin padolla ottamassa. Olin suunnitellut, että niiden kanssa taas vähän virkistän kuvanmuokkaustaitoja, mutta tekniikka päätti toisin. Kauppareissua pukkaa, tuon kortin varaan ei uskalla enää luottaa kuvauksia. Tämä postaus mennäänkin sitten ihan vain kännykkäräpsyillä sieltä sun täältä :)

Tältä kevät näyttää noutajan silmin. ..."Miksi ovet ei aukene meille..."

Se lammikko keskellä pihaa, josta laitoin kuvan viime postaukseen. Vähän jo hirvitti, että mihin asti se meinaa siitä laajeta, kirjaimellisesti kun oli keskellä pihaa. Mutta eipä laajennut ei! Tulin peltolenkiltä toissapäivänä ja kaukaa jo näki, kun vastaan alkoi virrata vettä melkoista kyytiä. Pihatien alla ollut putki oli sulanut ja vedet lähti liikkeellä kertarysäyksellä. Tämä oja oli ennen tätä ollut  lähes kuiva.
 Tyhjä on!

Äitin vintiltä kävin kaivelemassa pienen muovikasvihuoneen. 6kpl kelloköynnöksiä pääsi muuttamaan ulos, mutta vain yhdeksi päiväksi. Sadekuuron jälkeen ilma viileni uudestaan ja nytkin on kylmä ja tuulinen päivä.
 Köynnöskrassin siemeniä tarttui yhdeltä kauppareissulta mukaan. Pistin koko pussillisen itämään ja 12 kpl sieltä näyttää nousevan. Alla on inspiskuva siitä, mihin tarkoitukseen näitä köynnöksiä kasvattelen... :)


Kommentit

  1. Hyvä, että vedet häipyivät. Tosi hienot nuo sun kelloköynökset. Mulla iti niin huonosti ja kasvaa kitumalla joten olen vähällä heittää ne roskiin. Nämä kurakelit on kivoja näin koiranomistajana, huh siinnä saa vähän pestä :)

    VastaaPoista
  2. Kodari on ahkerassa käytössä, hitaasti kuivatellen pärjää helpoiten kurakorvien kanssa. Muuten saisi olla suihkuttamassa monta kertaa päivässä. Juti viihtyisi pihallakin koko päivän, mutta tuo mummukoira ei semmoiseen suostu.

    VastaaPoista
  3. Hih, no mikäs oli, kun koiruli ei sisään päässyt? ;O) Komeat kellokönnökset. Mukavaa vappua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä samaa se kovin tuntui ihmettelevän itsekin... ;)

      Poista
  4. Suloinen mutakuono <3 Ihanaa, että ollaan jo toukokuussa :) Mukavaa uutta kuuta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ei kovin toukokuulta tunnu, vettä sataa ja lämpöä hädin tuskin 5 astetta. Hrrr... Kyll se kevät sieltä vielä tulee takaisin :)

      Poista
  5. Onpa todella upeat kelloköynnökset.
    Koira taisi katsastaa läheisen ojan vesitilanteen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen jo vähän pulassa niiden kanssa, kun hätäisyyttäni laitoin ne niin ajoissa. Josko ne kohta pääsisivät muuttamaan ulos!

      Poista
  6. Hyvä että pääsit eroon tulvasta. Nuo vanhat pyöränvanteet on upean näköisiä. Harmi kun meiltä on ruoste kielletty pihalta. Tosin vielä vanhempia renkaita voi löytyä puisina :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anoppilassa odottelee mulle kaksi isoa työkoneen ratasta, niihin kaavailen köynnöksiä :) Ne puiset olis tosi hienoja, mieluusti ottaisin sellaisenkin!

      Poista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit