Sisustusjuttuja osa 1.

Eilen kauppareissulla tarttui mukaan narsisseja viidenkymmen sentin hinnalla. Vähän jo venähtäneitä, mutta kyllä niistä hetken iloa on. Vähän meinasivat kokea jo kovia, kun muksu oli sitterissä pöydällä ja teki näihin lähempää tuttavuutta. Kaikella 4 kuukauden ikäisen tarmollaan puristi ja kiskoi kukkaa lähemmäs itseään :D 

Pelastin myös kultaköynnöksen, joka oli 3 euron poistomyynnissä. On passelin kokoinen ostamiini seinäamppeleihin, jotka pitäisi olohuoneen seinään kiinnitellä. Palataan niihin, jahka saan ne toteutettua (lue; mies kiinnittää ne seinään).


Unelman pelastin alas takan päältä, ettei se parka läkähdy. Heitin tilalle vuosia vanhan juorun, jonka luulisi olevan lujempaa tekoa. Vaatimattoman matalahan tuo tuolla on, mutta roikkuu kivasti myös keittiön puolelle. 

Meillähän tuo leivinuunin sijainti on vähän erilainen, niinkuin kuvasta huomaatte. Mulle oli aivan ehdoton, että leivinuuni on keittiön puolella, mutta lopullisiin mittoihin tiivistetty pohjapiirrustus meinasi tuottaa hankaluuksia. Itse olen pohjan suunnitellut, mutta kun siinä oli niin paljon muitakin asioita, mitä piti ottaa huomioon ja ei viitsinyt taloa venytellä mahdottoman kokoiseksi - ovat kalliita neliöitä piirrellä... :) Leivinuuni saatiin kuitenkin onnistumaan tuolla tyylillä, että sen eteen tuli pöytätaso lasilla (paloturvallisuus) sekä sen alle laatikot. Tämä on toiminut oikein hyvin, kannatti pitää oma pää, vaikka kukaan ei sitä aluksi meinannut ymmärtää.
Näitä lasipulloja olen hamstrannut paikallisesta kierrätyskeskuksesta aivan pilkkahintaan. Ihanan monikäyttöisiä pölynkerääjiä!


Kommentit

 1. Kävin lukemassa niistä suunnitelmista, liuskekivipuro kuulosti tosi mielenkiintoiselta. Kiva huomata että löysin monta samantyylistä kiinnostuksen kohdetta mistä itsekkin pidän. Kukkien asettelu ja myös lasipullot näyttivät kauniilta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,mukava kun kävit blogia selailemassa! Toivotaan, että onnistun toteuttamaan puron sellaisena, kuin mielikuvissa sen näen.

   Poista
 2. Lisään vielä oman blogini puutarhurintytar.blogi.net

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Jätäthän mielipiteesi: ideoita, kokemuksia, risuja tai ruusuja- kaikki kommentit tervetulleita!

Suositut tekstit